Om oss

THSS startades sent 2016 med säte i Jokkmokk. Vi inriktar oss på att säja produkter av hög kvalité från ledande tillverkare inom fällfångst, jakt och skytte.

På THSS försöker vi skaffa erfarenheter av produkterna vi säljer redan innan vi gör de tillgängliga i shoppen. Allt detta för att kunna ge våra kunder så bra support som möjligt samtidigt som vi sållar bort sådant som vi inte tycker är bra.

Vår affärsmodell är inte att vara billigast men att erbjuda attraktiva priser och utmärkt support på våra produkter. Vi tillämpar principen ”grow-as-you-go” varför lagret ökas successivt med produkter.
I de fall vi inte har det du söker så hjälper vi dig gärna att ta hem precis de produkter du vill ha från de tillverkare vi har samarbete med.

Vi jobbar ständigt med att söka av marknaden inom respektive segment för att kunna hitta produkter att erbjuda på den svenska marknaden som idag inte finns tillgängliga. THSS riktar sig primärt till den svenska marknaden men vi exporterar produkter till flertalet länder inom och utanför EU.

Företaget drivs på sidan om våra ordinarie arbeten varför vi valt att inte lämna ut något telefonnummer på sidan där vi kan nås. Vi hänvisar istället till mail så kan vi vid tillfälle svara på mailet eller ringa upp. Företaget drivs som e-handel med möjlighet till fysisk avhämtning i Jokkmokk.

Från och med maj 2022 heter vi Reloaded Sweden AB.